Mi ez?

Mai kiemelt akciós termékünk:

Garmin Vívofit 3 - aranyóra

Ne gondolkozz sokat ha tetszik, az okos fit karkötő, nem tudhatod hányan nézik az oldalt most. Csapj le rá most - 15.000Ft-ot nyerhetsz meg!

összehasonlít 16 900 Ft

Részletes kosár >> Kosár

A kosár üres

Összehasonlítás

Mit terjt a cipős doboz?

Kedvenc ASICS / inov-8 / Salomon / futócipőmet féláron megvehetem - akció!

Ha ezt az oldalt megtaláltad, akkor esélyed van 50%-os kedvezménnyel megvásárolni kedvenc inov-8/Asics/Salomon futócipődet!

Magazin

Meru Sportgél ajándékba

2019. 09. 25. 13:18

Szeretnénk megkedveltetni veled egy új magyar fejlesztésű, igazán jó minőségű sportgélt. Ezek a készítmények kizárólag jótékony hatású, természetes összetevőket tartalmaz. Mi már kipróbáltuk, és nagyon jók a tapasztalataink.
Ezért most úgy döntöttünk, hogy ha sport célú terméket rendelsz/foglalsz le a webáruházunkban, ajándékba adunk a termék mellé egy Meru Warm gélt és egy Meru Help gélt. Ha kiszállítást kértél, benne lesz a csomagban, bolti átvételkor pedig munkatársunktól veheted át.
Az akció szeptember 25-től október 18-ig tart.

A Meru gélek eredménnyel alkalmazhatók


Warm - Melegítő gél sportoláshoz - enyhe

Warm - Melegítő gél sportoláshoz - enyhe

Aktív sportolás előtt elengedhetetlen a megfelelő bemelegítés. Ezzel ugyanis fokozod tested vérkeringését, amely óriási segítségére lesz az izmoknak abban, hogy a megnövekedett terhelést sérülés, húzódás, izomláz nélkül kibírják. A MERU bemelegítő funkcionális krémeivel és zseléivel a bemelegítés hatékonyságát, tested vérkeringését serkented.
Help - Helyreállító gél fájó, igény bevett testrészek ápolására

Helyreállító gél fájó, igény bevett
testrészek ápolására

Sportolás után, a hosszabb ideig fenntartott magasabb testi igénybevétel miatt szervezeted felhevült állapotba kerül. Tested ilyenkor védelemre szorul, hogy elkerülje a különböző izomsérüléseket és a másnap jelentkező izomlázat. A MERU regeneráló, hűsítő zseléivel tested plusz védelmet és törődést kap, hogy akár már másnap fájdalom, izomláz nélkül folytathasd a sportolást.

Warm Hot ThermoCool Help S.O.S.Slim ShapeHa szeretnél többet tudni a partnerárról kattints ide!