Mi ez?

Mai kiemelt akciós termékünk:

Nvii Crazy Light F1 szöges tájfutócipő - aranyóra

Ne gondolkozz sokat ha tetszik a futócipő, nem tudhatod hányan nézik az oldalt most. Csapj le rá most - 16.600Ft-ot nyerhetsz!

összehasonlít 49 900 Ft

Részletes kosár >> Kosár

A kosár üres

Összehasonlítás

NB cipő féláron akció

Kedvenc ASICS / inov-8 / Salomon / futócipőmet féláron megvehetem - akció!

Ha ezt az oldalt megtaláltad, akkor esélyed van 50%-os kedvezménnyel megvásárolni kedvenc inov-8/Asics/Salomon futócipődet!

A napi féláras cipőket, naponta újra cserélünk. Egy nap, egy pár cipő, adott méret, adott típus egy szerencsés leggyorsabb jelentkező

Silva Sec X fitneszpánt - aktivitás mérő

tudd a napi aktivitásod
7 990 Ft

Tavaszi okos nyeremény

Megnyerték a Garmin okosórát! márciusi akciónkban

Márciusban nyerj egy Garmin okosórát.
Csak vásárolj és a webáruházban rendeld meg. A sorsolás megtörtént a szerencsé nyertes megkapt az órát

A hosszú élet ritka

Futócipő ápolás tisztítás - karbantartás - javítás

Futócipőnk igényli a tisztítást, a cipő is szereti ha tiszta és szagmentes. Sok a téves hiedelem és információ, mit kell és mit tilos a cipővel kapcsoltban tennünk, ha tisztán akarunk futni benne.

Hanwag Singati jakbőr bakancs (camel)

jakbőr kívül - belül
69 900 Ft

Magazin

8. WEBÁRUHÁZ (PLÁZA) jogi információk

2008. 08. 12. 13:40


A GPS TRADE KFT. nem garantálhatja, hogy a jelen oldalakon található anyagok minden szempontot figyelembe véve pontosak és teljesek. (A GPS TRADE KFT természetesen igyekszik mindig a legjobb tudása szerint a legkörültekintőb- ben eljárni és az információkat az oldalakra kihelyezni.) A GPS TRADE KFT. bármikor, előzetes értesítés nélkül módosíthatja a jelen oldalakon található anyagokat (termékismertetőket, képeket, mozgóképeket, grafikákat, animációkat), vagy a bennük vázolt termékeket és az árakat. Kérjük, hogy amennyiben nem biztos az oldalakon megjelent információkban, úg.y kérjen tanácsot és információt a GPS TRADE KFT. ügyfélszolgálati kollégáitól arra nézve, hogy melyek azok a termékek és/vagy szolgáltatások, amelyekhez Ön is hozzájuthat. tel: 061/7 888 888

Előző oldal / Következő oldal
Ha szeretnél többet tudni a partnerárról kattints ide!