Mi ez?

Mai kiemelt akciós termékünk:

Salomon Ultra Glide futócipő - aranyóra

A mai arany óra elkelt! A szerencsés nyertes, aki elsőként lecsapott rá: tgolacs

összehasonlít 36 990 Ft

Részletes kosár >> Kosár

A kosár üres

Összehasonlítás

NB cipő féláron akció

Kedvenc ASICS / inov-8 / Salomon / futócipőmet féláron megvehetem - akció!

Ha ezt az oldalt megtaláltad, akkor esélyed van 50%-os kedvezménnyel megvásárolni kedvenc inov-8/Asics/Salomon futócipődet!

A napi féláras cipőket, naponta újra cserélünk. Egy nap, egy pár cipő, adott méret, adott típus egy szerencsés leggyorsabb jelentkező

Silva Sec X fitneszpánt - aktivitás mérő

tudd a napi aktivitásod
7 990 Ft

Tavaszi okos nyeremény

Megnyerték a Garmin okosórát! márciusi akciónkban

Márciusban nyerj egy Garmin okosórát.
Csak vásárolj és a webáruházban rendeld meg. A sorsolás megtörtént a szerencsé nyertes megkapt az órát

A hosszú élet ritka

Futócipő ápolás tisztítás - karbantartás - javítás

Futócipőnk igényli a tisztítást, a cipő is szereti ha tiszta és szagmentes. Sok a téves hiedelem és információ, mit kell és mit tilos a cipővel kapcsoltban tennünk, ha tisztán akarunk futni benne.

Hanwag Singati jakbőr bakancs (világosbarna)

jakbőr kívül - belül
69 900 Ft

Magazin

9. A felelősség korlátozása

2008. 08. 11. 13:42


A GPS TRADE KFT, annak beszállítói, vagy a jelen oldalakon említett harmadik személyek kifejezetten kizárják az oldalak, a hivatkozott egyéb internetes oldalak, illetve az ezeken található anyagok és információ használatából vagy a használat következményeiből származó bármely vélt kárért, akár szerződéses kötelmen alapuló, akár szerződésen kívüli károkozásból eredő vagy más jogszabályra, elvre hivatkozó felelősséget. (korlátozás nélkül, ideértve a profitveszteségből származó, adatok elvesztéséből vagy az üzletmenet megszakításából származó károkat). A fenti rendelkezés akkor is érvényes, ha a bekövetkezett kár felmerültének lehetőségére a GPS TRADE KFT-t vagy az egyéb említett személyeket és cégeket előzetesen figyelmeztették. Ha Önnek a jelen oldalakon való böngészés és információszerzés következtében akár az Ön által használt berendezésben, akár pedig tárolt adatokra szoftverekre vonatkozóan bármilyen javítási, szerelési vagy helyreigazítási, helyreállítási igénye merülne fel, annak költségei a GPS TRADE KFT-t semmilyen formában nem terhelhetik. Az oldalalakon és a hivatkozott oldalakon található információk használata és alkalmazása mindenkor a felhasználó felelőssége, és a használatából eredő mindennemű következményért a felhasználó tartozik felelősséggel.

A weboldal beszállítói hasonlóan kizárták felelősségüket, az általuk kiajánlott termékek elérhetősége, ára, termékspecifikációban történt változások tekintetében. Így az oldalon előforduló, megjelenő hibákért a felelősséget nem tudjuk szavatolni, ezért van az automatikus rendelést/foglalást követően személyes, telefonos, vagy értékesítő kollégáink által küldött e-mail-ben (a nem automata küldő rendszer által generált) amely már jogi felelősséget, is hordoz magában. Előző oldal / Következő oldal
Ha szeretnél többet tudni a partnerárról kattints ide!