Mi ez?

Mai kiemelt akciós termékünk:

Salomon SONIC 3 és 4 Balance futócipő - aranyóra

Hamarosan elérhető lesz ez a futócipő akár 14.000Ft-al jobb áron! Csak ma, csak egy órán át Legyél te az első amikor elérhető lesz. Segítséget keress a Facebookon!

összehasonlít 32 990 Ft

Részletes kosár >> Kosár

A kosár üres

Összehasonlítás

NB cipő féláron akció

Kedvenc ASICS / inov-8 / Salomon / futócipőmet féláron megvehetem - akció!

Ha ezt az oldalt megtaláltad, akkor esélyed van 50%-os kedvezménnyel megvásárolni kedvenc inov-8/Asics/Salomon futócipődet!

A napi féláras cipőket, naponta újra cserélünk. Egy nap, egy pár cipő, adott méret, adott típus egy szerencsés leggyorsabb jelentkező

Silva Sec X fitneszpánt - aktivitás mérő

tudd a napi aktivitásod
7 990 Ft

Tavaszi okos nyeremény

Megnyerték a Garmin okosórát! márciusi akciónkban

Márciusban nyerj egy Garmin okosórát.
Csak vásárolj és a webáruházban rendeld meg. A sorsolás megtörtént a szerencsé nyertes megkapt az órát

A hosszú élet ritka

Futócipő ápolás tisztítás - karbantartás - javítás

Futócipőnk igényli a tisztítást, a cipő is szereti ha tiszta és szagmentes. Sok a téves hiedelem és információ, mit kell és mit tilos a cipővel kapcsoltban tennünk, ha tisztán akarunk futni benne.

Hanwag Singati jakbőr bakancs (camel)

jakbőr kívül - belül
73 900 Ft

Magazin

12. Elállási Jog

2008. 08. 08. 13:49


Az Internetes vásárlástól való elállás joga, módja, következményei kiszállítással történő vásárlás esetén.

Az Internetes vásárló az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Az elállás joga az áru átvételének napjától gyakorolható. Sérült, hiányos csomagolás, illetve nem megfelelő kezelésből kifolyó sérülések esetén csak a sérülések, hiányok pótlásának értékcsökkenésével tudjuk a vételárat visszautalni. Az elállási jog gyakorlásával kapcsolatosan felmerülő költségek, úgy, mint az áru visszaszolgáltatásából származó költség a vásárlót terhelik. A GPS Kft. fenntartja a jogot, hogy az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárát - a fogyasztó szerződéstől való elállása esetén - a fogyasztóval szemben érvényesítse. Amennyiben a visszaküldött csomag a fenti feltételek mindegyikének megfelel, a GPS TRADE KFT kötelezettséget vállal arra, hogy a vételárat a hatályos jogszabályokban rögzítetteknek megfelelően, a csomag átvételét követő legkésőbb 30 napon belül hiánytalanul visszautalja. Az elállási jog nem illeti meg a vásárlót a szolgáltatás nyújtására vonatkozó szerződés esetén, ha a 14 munka munkanapos elállási határidő lejárta előtt a GPS TRADE Kft. a teljesítést a fogyasztó belegyezésével megkezdte. Nem illeti meg a fogyasztót az elállás joga, olyan áru értékesítése, illetve szolgáltatás nyújtása esetén, amelynek ára, illetve díja a pénzpiac értékesítő által nem irányítható ingadozástól függ; ha az áru a fogyasztó személyéhez kötött (személyi regisztráció a használathoz elengedhetetlen), vásárlói utasítás vagy kifejezett kérés alapján állították elő, illetve olyan áru esetén, amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza, vagy gyorsan romlandó. Egyedi összeállítás alapján került megrendelésre, illetve vissza nem szolgáltatható, elektronikus hang- illetve képfelvétel, valamint szoftver esetében a csomagolást felbontotta; hírlap, folyóirat és az időszaki lap terjesztése esetében, szerencsejáték - szerződésnél. A szerződés felbontására és a visszafizetés teljesítésére a vállalkozás a fogyasztó felszólításának kézhezvételétől számított 30 napon belül köteles. Természetesen a felek ettől eltérően is meghatározhatják a teljesítés határ- idejét, illetve határnapját. Ha a meghatározott áru nem áll rendelkezésre, illetve a szolgáltatást nem áll módjában nyújtani, úgy erről köteles a fogyasztót haladéktalanul értesíteni, valamint a befizetett pénzösszeget 30 napon belül visszatéríteni. Ez természetesen még nem mentesíti az egyéb szerződéses kötelezettségei alól. Amennyiben a vásárló az internetes vásárlást bankkártyával egyenlíti ki, úgy az elállás következtében a bankkártyás vásárlás banki költségeinek térítése a vásárló kötelezettsége. A szállítási költségen kívül (amennyiben a termék vagy szolgáltatás vásárlásakor a GPS TRADE KFT átvállalta a szállítási költséget) a szerződésből visszalépett vásárló az áru bruttó érté- kének 2.5%-át köteles banki költségtérítés címén kifizetni. A vásárló ezen költséggel (költségekkel) csökkentett pénzt kap vissza a GPS TRADE Kft-től.

Ha az áru árát vagy a szolgáltatás díját részben vagy egészben az értékesítő által nyújtott kölcsön fedezi, a vásárló fentiekben megjelölt elállási jogának gyakorlása a fogyasztói kölcsönszerződést is felbontja. A fogyasztó az értékesítőnek a fogyasztási kölcsönszerződés felbontásából eredő kárát nem köteles megtéríteni, és tőle kamat vagy egyéb költség sem követelhető. Az értékesítő azonban követelheti a fogyasztótól a kölcsönszerződés megkötéséből eredő kárának megtérítését, feltéve, ha a kölcsönszerződésben ezt a kár elemeinek és összegszerűségének meghatározásával kifejezetten kikötötte, és tájékoztatási kötelezettségének eleget tett. E rendelkezést megfelelően kell alkalmazni azokra az esetekre is, amikor az áru árát vagy a szolgáltatás díját részben vagy egészben harmadik személy által nyújtott fogyasztói kölcsön fedezi.

Az oldal üzemeltetőinek joga van az oldal felhasználóitól érkezett bármely Internetes rendelést/foglalást semmisnek venni, amennyiben a megrendelési űrlapon a megrendelőre vonatkozóan valótlan adatokkal szerepelnek. A rendszer által küldött automatikus rendelés visszaigazolás/foglalási értesítő minden esetben arról ad tájékoztatást, hogy a felhasználó által megvásárolni kívánt termékre rögzítettük igényét. Kereskedelmi értékesítési szerződés abban az esetben jön létre, amennyiben a cég alkalmazottainak személyes rendelés-visszaigazolásban lévő ár/mennyiség/termékjellemző/szállítási és fizetési feltétel mindkét fél akaratával és képességével azonos kinyilatkozású.

A hibás teljesítés részletes szabályait a Polgári Törvénykönyvről szóló 1959.évi IV. tv 305§-311/A§-i tartalmazzák az alábbiak szerint.

Előző oldal / Következő oldal
Ha szeretnél többet tudni a partnerárról kattints ide!