Mi ez?

Mai kiemelt akciós termékünk:

Salomon Agile tank futótrikó - aranyóra

Hamarosan elérhető lesz ez a futótrikó akár 4.500Ft-al jobb áron! Csak ma, csak egy órán át Legyél te az első amikor elérhető lesz. Segítséget keress a Facebookon!

összehasonlít 5 990 Ft

Részletes kosár >> Kosár

A kosár üres

Összehasonlítás

NB cipő féláron akció

Kedvenc ASICS / inov-8 / Salomon / futócipőmet féláron megvehetem - akció!

Ha ezt az oldalt megtaláltad, akkor esélyed van 50%-os kedvezménnyel megvásárolni kedvenc inov-8/Asics/Salomon futócipődet!

A napi féláras cipőket, naponta újra cserélünk. Egy nap, egy pár cipő, adott méret, adott típus egy szerencsés leggyorsabb jelentkező

Silva Sec X fitneszpánt - aktivitás mérő

tudd a napi aktivitásod
7 990 Ft

Tavaszi okos nyeremény

Megnyerték a Garmin okosórát! márciusi akciónkban

Márciusban nyerj egy Garmin okosórát.
Csak vásárolj és a webáruházban rendeld meg. A sorsolás megtörtént a szerencsé nyertes megkapt az órát

A hosszú élet ritka

Futócipő ápolás tisztítás - karbantartás - javítás

Futócipőnk igényli a tisztítást, a cipő is szereti ha tiszta és szagmentes. Sok a téves hiedelem és információ, mit kell és mit tilos a cipővel kapcsoltban tennünk, ha tisztán akarunk futni benne.

Hanwag Singati jakbőr bakancs (camel)

jakbőr kívül - belül
73 900 Ft

Magazin

inov-8 Pályázati felhívás!

2009. 12. 16. 11:21


A multiNavigator.hu pályázatot ír ki sportolók, teljesítménytúrázók profi vagy lelkes amatőr futók közt. Megérkeztek a 2010 év legújabb cipő modell mintái!

Szeretnénk megtudni mennyire jók, használhatók és eredményesek az inov-8 által kifejlesztett angol és skandináv terepfutók/tájfutók által jobbított futócipői, bakancsai trekking cipői.

Kattints a képre, és olvasd el a már meglévő cipőteszteket!

A pályázat elbírálása megtörtént.
Eredményes pályázók és cipőik:

Gratulálunk a sikeres pályázatokhoz!

A sikeres pályázók pályázatait a névre kattintva megnézheted.Karácsonyi ajándék a pályázóknak!
Azon pályázóknak sem kell bánkódniuk akik nem kerültek a tesztelők szűk csapatába, mivel a multiNavigator.hu és GPS Trade kft. az inov-8 futócipők és portfelszerelések magyarországi forgalmazója a pályázóknak egységesen biztosít 20% kedvezményt az inov-8 futócipők és sportfelszerelések árából.

Mi volt a lényege a pályázatnak?

Ha szeretnéd kipróbálni az inov-8 futócipőt, mennyire hatékony futóedzésre, mennyire kényelmes, mennyire könnyű és előnyös a viselete, mennyire segít hozzá a győzelemhez, és ezért képes vagy az első tapasztalataidat benyomásodat, a hosszabb távú edzésmunkád és a versenytapasztalataidat megosztani a www.multiNavigator.hu olvasóival, akkor érdemes megpályáznod a neked legjobban tetsző inov-8 cipőt. Ez egy visszacsatolás lesz a gyártó és annak fejlesztő csapatához, hogy a fejlesztéseik és erőfeszítéseik ami értéket hozzátesznek a lábbelikhez, mennyire jó. Ha ezt a célt jónak érzed és magadat képesnek tartod a beszámolókra és a tesztelésre, akkor érdemes pár helyen lenyomni a billentyűket a számítógéped klaviatúráján és megfogalmaznod miért is neked kell tesztelned és használnod ezen futócipők valamelyikét.

Pályázati feltételek:

Pályázat megírása és elküldése a info(kukac)multinavigator.hu mail címre, melyben feltünteted heti edzésed intenzitását, milyen jelegű futóedzéseket végzel, milyen sportot űzöl professzionálisan vagy hobbiból. Mikor van nagyobb esélyed a cipőt tesztelni? Miket jó ha tartalmaz a pályázatod?

Elbírálás: teljesen szubjektív a multiNavigator.hu csapata összedugja tagjainak buksiját és önhatalmúlag határoz minden felelősséget magáénak megtartva. ( természetesen a csapatot lehet próbálni megvesztegetni az előnyös elbírálás érdekében )


Meddig lehet a pályázatot benyújtani?

2009. december 13. vasárnapig. Hétfőn pedig simán eldöntjük kik lesznek a pályázat nyertesei. És 15-én már át is lehet venni a cipőt tesztelésre.

Jó tanácsok: ha pályázni szeretnél adott méretű és típusú cipőre, akkor jobb, ha bejössz és felpróbálod, a cipőt mert annak tökéletesen kell illeszkedjen a lábadra, egyébként nem adjuk oda tesztelésre.

Ha nincs időd eleget futni ebben a cipőben vagy nincs időd, kedved megírni benyomásaidat tapasztalataidat, meg se próbálj pályázni, mert mi a sikeres pályázókkal hosszútávú kapcsolatot kívánunk kialakítani.

Csak jót írni a cipőről? Minket inkább a véleményed érdekel és az, hogy mennyire használhatók a technológiák amiket alkalmaznak a cipőkben. A marketinget és a PR-t majd megcsináljuk mi, ha rossz a cipő, akkor nem érdemes vele foglalkozni, tehát okosabbak lettünk és máshová tesszük a pénzünket. Ha rosszindulatból írsz rosszat vagy nem helyénvalót, akkor megírjuk mellé a válaszunkat és ha alaptalan amit írtál az nem minket minősít ezért nem aggódom. Szóval a valós tapasztalatok érdekelnek minket és nem a marketing arra megvan a stáb.

Szóval amit tenned kell:44 PÁLYÁZAT ÉRKEZETT 2009-12-13 23:46 -ig. KÖSZÖNJÜK!
Több pályázatot már nem fogadunk be.Hajrá! Sok sikert kíván a multiNavigátor csapata!

És itt vannak a termékek, amikre pályázhatsz! Böngészd végig!Ha találsz a te méretedben, és illik hozzád ne habozz ragadj billentyűzetet és pályázz!

Terepfutó modellek:inov-8 Roclite 319 méret EU: 42 Férfiinov-8 Roclite 312 GTX méret EU: 42.5 Női/Férfi

Tájfutó modellek:inov-8 Oroc 340 méret EU: 42 Női/Férfiinov-8 Oroc 280 méret EU: 41.5 Női/Férfi

"Fast and lite" (általános futócipők minden terepre) modellekinov-8 Terroc 308 méret EU: 39.5 Női

Hegyi túrákhoz/teljesítménytúrákhoz modellekinov-8 Griproc 325 méret: EU: 44 Férfiinov-8 Roclite 400 GTX méret EU: 42.5 Női/Férfiinov-8 Roclite 390 GTX méret EU: 42 Női/Férfi

Extrém terepfutó modellekinov-8 Mudclaw 272 méret EU 42 Női/Férfiinov-8 Mudclaw 333 méret: Eu: 41 Női/Férfiinov-8 X-talon-212 méret: 37-46 Női/Férfi

Városi futáshoz vagy termi edzéshez modellekinov-8 F - lite 311 méret EU: 43 Férfi

inov-8 F-Lite TM 230 méret UK: 4-12 EU: 37 - 46 Női/Férfi


Ha szeretnél többet tudni a partnerárról kattints ide!