Mi ez?

Mai kiemelt akciós termékünk:

Salomon Ultra Glide futócipő - aranyóra

A mai arany óra elkelt! A szerencsés nyertes, aki elsőként lecsapott rá: tgolacs

összehasonlít 36 990 Ft

Részletes kosár >> Kosár

A kosár üres

Összehasonlítás

Napi féláras cipő!

Kedvenc ASICS / inov-8 / Salomon / futócipőmet féláron megvehetem - akció!

Ha ezt az oldalt megtaláltad, akkor esélyed van 50%-os kedvezménnyel megvásárolni kedvenc inov-8/Asics/Salomon futócipődet!

A napi féláras cipőket, naponta újra cserélünk. Egy nap, egy pár cipő, adott méret, adott típus egy szerencsés leggyorsabb jelentkező

Letöltések

NavNGo iGO letöltések

2010. 11. 14. 10:17

Content manager
Ezen alkalmazás letöltése már nem érhető el a Nav N Go hivatalos oldalain, és nincs semmilyen további terméktámogatás és fejlesztés hozzá.

Ezzel az alkalmazással a meglévő hivatalos iGO8 PDA-s szoftverünk tartalmait tudjuk kezelni. úgy mint:
POI explorer beta verzió

Ezt a szoftvert nem a Nav N Go kft készítette, de az alkalmazás arra jó, hogy egy régebbi vagy másik navigációs szoftverben meglévő kedvenc elmentett pontjainkat átvihessük egy másik navigációs szoftverbe. a POI explorer azb IGO2006 és iGO8 szoftverekkel képes kommunikálni. Használatát mindenki maga felelősségére használja az esetleges szoftverhibákból vagy a nem pontos leírás miatti adatvesztésekből eredő alkalmasbeli hibák, félresikerült adatmentésekért semmilyen felelősséget nem vállalunk.
Jó tanács mielőtt bármit is teszel iGO kártyáddal, az a biztos ha számítógéped winchesterére csinálsz egy biztonsági mentést normál másolással.