Mi ez?

Mai kiemelt akciós termékünk:

Salomon Ultra Glide futócipő - aranyóra

A mai arany óra elkelt! A szerencsés nyertes, aki elsőként lecsapott rá: tgolacs

összehasonlít 36 990 Ft

Részletes kosár >> Kosár

A kosár üres

Összehasonlítás

Napi féláras cipő!

Kedvenc ASICS / inov-8 / Salomon / futócipőmet féláron megvehetem - akció!

Ha ezt az oldalt megtaláltad, akkor esélyed van 50%-os kedvezménnyel megvásárolni kedvenc inov-8/Asics/Salomon futócipődet!

A napi féláras cipőket, naponta újra cserélünk. Egy nap, egy pár cipő, adott méret, adott típus egy szerencsés leggyorsabb jelentkező

Letöltések

Bannereink

A multiNavigator.hu bannereit erről az oldalról lehet letölteni. Kérünk, hogy a mi oldalunkról illeszd be a bannert, ne töltsd fel saját szerveredre! A link a banner tartalmától függetlenül a kezdőoldalunkra mutasson!
Az alább felsorolt változatok bármelyikét választhatod. Tartalmuk időről időre meg fog változni, ezért is fontos, hogy a nálunk lévő képet jelenítsd meg. Ezzel a megoldással a változtatás csak nekünk jelent feladatot, a honlapodon nem kell a frissítéssel foglalkoznod.

Kérünk, hogy a keresők számára az ALT-hoz ezt a szöveget írd be: multiNavigátor.hu - futók, terepfutók boltja Budapesten
A link ide mutasson (kezdőoldal)

Az alábbi képre kattintva a bannereinket eredeti méretükben láthatod

Eredeti méretben láthatod a bannereket, ha a képre klikkelsz!

Rólunk

A korábbi évszázadoktól eltérően ma tovább élünk, mint elődeink. Ez jórészt a modern technikának köszönhető. A naponta megjelenő új csodák, a már megszokott berendezések megkönnyítik az életünket. Tovább élünk. Tovább vagyunk betegek? Gyakran igen. Nem mozgunk eleget, nem helyesen mozgunk, nem szeretünk mozogni.
Nem szeretünk mozogni? Dehogynem. Első éveinkben meg nem lehet állítani minket. Aztán köt a fegyelem az óvodában, iskolában, munkahelyen. Már akkor sincs kedvünk használni az izmainkat, amikor módunk lenne rá.


Mi arra törekszünk, hogy tudásunkkal elősegítsük az első lépések megtételét, kézen fogjunk amikor még bizonytalan vagy, és veled együtt örüljünk akkor is, amikor már lekörözöl minket.
Termékeinket úgy válogatjuk össze, hogy minden megtalálható legyen amire edzőteremben, az utcán, terepen szükséged lehet. Nálunk tetőtől talpig fel tudsz öltözni.
Edzőtermi és szabadtéri futó, terepfutó kínálatunk gerincét a cipők alkotják, de bőséges a kínálatunk a téli és nyári futóruházatból, kiegészítőkből is.
2013-ban a regeneráló sportfelszerelések választékát jelentősen bővítettük, és folyamatosan keressük az új lehetőségeket is. Ezek olyan kiegészítők, melyek (legális módon) fokozzák sportteljesítményünket, kímélik szívünket, a keringést, az ízületeket. Ugyanakkor kevesebb idő alatt hatékonyabban regenerálódunk.
Mi magunk is sportolunk, személyes tapasztalatink, és vásárló visszajelzések figyelembe vételével alakítjuk a megvásárolható cikkek körét. Arra törekszünk, hogy a fellelhető legjobb árucikkeket szerezzük be. Tudjuk, ezek nem mindig olcsók. Ezen nem úgy segítünk, hogy filléres dolgokat próbálunk rásózni a kispénzűekre, hanem állandó, naponta megújuló akcióinkkal, szezonális kedvezményekkel, játékokkal. Visszatérő vásárlóinknak a partnerprogram keretében minden vásárlásnál még lecsippentünk valamennyit az árból.
Bevezetőnkben az egészségtelen élet egyik okaként a technikai eszközöket említettük. De nem kell mumusként tekinteni mindenre. Sok hasznos műszaki cikk nemhogy kárunkra lenne, de sportos életvitelünk mindennapos segítője is lehet. Gondolunk itt az edzőpartnerként is funkcionáló GPS-es, szívritmus jeladóval ellátott óráinkra, szabadidős navigációs eszközeinkre.

Bannerméreteink

állomány neve

standard mérete

mnf.gif

468x60

mnl.gif

728x90

mnsb.gif

125x125

mnvb.gif

120x240

mnw.gif

160x600

mnmtfsz.gif

170x300

mnbtfsz.gif

140x247

mnfusz.gif

150x100